Sålt

Linanäsvägen 54 , 6 RUM

Charmigt 1800-tals hus med 6 rum och kök, varav 4 sovrum, stor altan med vedeldad badtunna, gäststuga,förråd och växthus finns också på den mysiga tomten. På gångavstånd, ca 350 m från bostaden, ligger badplats och den egna båtplatsen i Bolbyviken bredvid Ångbåtsbryggan. Fina promenadvägar i naturskönt område. Linanäs Gästhamn 2,5 km. med flera restauranger.

Linanäsvägen 54
Startpris: 3 250 000 SEK , Accepterat pris
Typ: villa
Adress: Linanäsvägen 54
Boyta: 103 kvm
Antal rum: 6
Tomtarea: 2 088 kvm
Driftkostnad: 40 048 SEK
MÄKLARE

Ansvarig Fastighetsmäklare

Anna Svensson

tel: 0704-969310

email: anna@stadochland.se

Charmigt 1800-tals hus med båtplats i Bolbyviken

Charmigt 1800-tals hus med 6 rum och kök, varav 4 sovrum, stor altan med vedeldad badtunna, gäststuga,förråd och växthus finns också på den mysiga tomten. På gångavstånd, ca. 350 m från bostaden, ligger badplats och den egna båtplatsen i Bolbyviken bredvid Ångbåtsbryggan.

Charmigt 1800-tals hus med 6 rum och kök, varav 4 sovrum, stor altan med vedeldad badtunna, gäststuga,förråd och växthus finns också på den mysiga tomten. På gångavstånd, ca 350 m från bostaden, ligger badplats och den egna båtplatsen i Bolbyviken bredvid Ångbåtsbryggan. Fina promenadvägar i naturskönt område. Linanäs Gästhamn 2,5 km. med flera restauranger.

Rumsbeskrivning

Bostadshus i 1½-plan där ursprungsstugan är från 1800-talet, som har renoverats och byggdes ut år 1999. Trivsam entré där du stiger in i hallen/glasverandan med gott om utrymme för att hänga av dig ytterkläderna, med klinkergolv och vitmålade träpanelsväggar. I hallen finns även trappen upp till övervåningen. Innanför hallen kommer du in till rummet med kakelugn. Här är det trägolv och ljusmålade väggar, rummet fortsätter vidare som matplats, vardagsrum och kök i öppen planlösning. I köket finns en kyl (Siemens år 2012), diskmaskin (Asko år 2018), spishäll/ugn (Cylinda år 2018) och gott om förvaringsutrymmen i köksskåpen. På entréplanet finns även ett sovrum med kamin samt ett duschrum med klinkergolv och kaklade väggar som har wc, handfat, duschhörna och tvättmaskin (Cylinda ca 10 år). Från vardagsrummet, där luftvärmepumpen (Sanyo år 2012) även sitter, fortsätter du ut genom dubbeldörrarna ut på altanen med gott om plats för både matgrupp och lounge möbel. På altanen en halv trapp ner finns den vedeldade badtunnan, samt ett gästrum. På övervåningen finns två sovrum i ljusa färger med vitmålat trägolv, ett ljust allrum med takfönster, ett kontor och en hall med garderober. Byggnadssätt: Torpargrund/källare, trästomme, fasad av liggande träpanel, tak med bandtäckt plåt, 2-glasfönster samt isolerglas på insidan. Självdragsventilation och uppvärmning med luftvärmepump, kamin, kakelugn och direktverkande el. Vatten från borrad brunn och avlopp till 3-kammarbrunn med infiltration.

Byggnad

Utförda renoveringar:
Ny vattenpump sommar år 2018 Ny hydrofor och varmvattenberedare år 2012

Internet/TV kommentar:
Internet via ADSL, fiber framdraget till tomtgräns men ej indraget.

Andra byggnader:
Gäststuga med ett rum på 12 m². Ljusa väggar, mörkt laminatgolv och brunbetsat innertak med spotar i taket som ger en fin belysning. Byggnadssätt: Plintar på mark, trästomme, träfasad, 3-glasfönster och plåttak. Uppvärmning med direktverkande el. Växthus Förråd

Bilparkering

Grusad parkeringsplats med plats för 4 bilar på den egna tomten.

Uteplatsbeskrivning

På den trivsamma tomten finns både äppel- och plommonträd, vinbärsbuskar och rabarber.


KOSTNADER
 • Elkostnad: 19 058 SEK/ÅR

 • Vatten och avlopp: 4 000 SEK/ÅR

 • Renhållning: 2 490 SEK/ÅR

 • Försäkringskostnad: 11 400 SEK/ÅR

 • Sotning: 1 600 SEK/ÅR

 • Väg: 1 500 SEK/ÅR

 • Summa driftskostnad: 40 048 SEK/ÅR

 • Antal personer i hushållet: 2

 • Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Kommentar: Elkostnaden beror på vilket avtal man har, ovanstående belopp är beräknat utifrån 1,30 kr/kWh och en årsförbrukning på 14660 kWh/år. Sophantering har en grundavgift på 1500 kr sedan avgör man själv hur ofta man vill att sopkärlen töms.

INTECKNINGAR
 • Inteckningar: 11

 • Totalt belopp: 1 509 000 SEK

Taxeringsvärdet byggnader

1 138 000 SEK

Taxeringsvärde mark

782 000 SEK

Summa taxeringsvärde

1 920 000 SEK

Övriga rättigheter och belastningar
 • Rättigheter last: Avtalsservitut: Väg

 • Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer: Avtalsrättighet Väg

 • Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer: Nyttjanderätt FISKE

Övrigt

Förutom att det charmiga 1800-tals huset har 6 rok, finns här en stor altan med vedeldad badtunna, gäststuga, förråd och växthus, mysig tomt med både äppel- och plommomträd, vinbärsbuskar och rabarber. På gångavstånd ligger den egna båtplatsen i Bolbyviken bredvid Ångbåtsbryggan och det finns fina promenadvägar i området. Till Ljusterö tar man sig med med bilfärja från Östanå, på fastlandet. På ön finns en bra infrastruktur med affärer, butiker och flera restaranger. Linanäs Gästhamn ligger ca. 2,5 km från fastigheten, och där det finns också livsmedelsbutik och restaurang. Även Waxholmsbåten från stan stannar till här.