Sålt

Brandbovägen 9

Mysig stuga på ca 45 m², kamin i vardagsrummet, 2 sovrum samt sovloft, matplats med utsikt över Brandboviken där även brygga och båtplats finns. Gäststuga och förrådsbod finns också på den 1560 m² stora tomten.

Brandbovägen 9
Pris: 1 795 000 SEK , Högstbjudande
Adress: Brandbovägen 9
Boyta: 36 kvm
Antal rum: 3
Tomtarea: 1 560 kvm
Driftkostnad: 17 111 SEK
BUDGIVNING

Högsta bud

1 700 000 kr

Se alla bud

MÄKLARE

Ansvarig Fastighetsmäklare

Anna Svensson

tel: 0704969310

email: anna@stadochland.se

Solnedgången sett från altanen, säljarens bild
Brygga och servitut båtplats
Mysig stuga vid Brandboviken med båtplats
Vardagsrummet med öppenspis och luftvärmepump
Vardagsrummet och sovrum 1 med våningssäng
Sovrum 1 med våningssängar
Sovrum 2 med plats för dubbelsäng
Öppenspisen i vardagsrummet
Köket med ny kyl/frys och induktionsspis
Matplats vid entrén med utsikt över sjön
Trapp upp till sovloftet från entrén
Sovloftet
Sovloftet
Hallen och dörr till toa/tvättrum
Ny förbränningstoa 2021
Vägen ner till båtplatsen
Gäststuga

Mysig stuga på ca 45 m², kamin i vardagsrummet, 2 sovrum samt sovloft, matplats med utsikt över Brandboviken där även brygga och båtplats finns. Gäststuga och förrådsbod finns också på den 1560 m² stora tomten.

Trivsam stuga på ca 45 m² med utsikt över Brandboviken där det finns servitut för båtplats som tillhör fastigheten. Vardagsrummet har förutom luftvärmepumpen en värmande kamin, 2 mindre sovrum, matplats vid entrén som har utsikt över viken. I köket finns gott om arbetsyta och ny spis/ugn och kyl/frys. Badrum med ny förbränningstoa och handfat. Möbler ingår om så önskas. Stugan ligger insynsskyddat men bara ca 500 m från väg 66, som tar dig till Fagersta på 10 minuter där all tänkbar service finns. KONTAKTA MÄKLAREN FÖR EN VISNINGSTID!

Byggnad

Allmänt:
Stugan på ca 45 m² är byggd år 1953. Vid entrén välkomnas du av en stor altan med utsikt över Brandboviken. Här får man plats med både en matgruppsmöbel och loungemöbel vilket gör att det känns om ett extra rum utomhus under sommaren. Hallen i stugan är ljus med vitmålade väggar. Till vänster om hallen är matplatsen med fönster åt 3 håll som ger ett fint ljusinsläpp. Med utsikt över viken kan du njuta av fågellivet medan frukosten intas. Till höger om hallen är wc-rum med förbränningstoalett installerad år 2021 samt ett handfat. I hörnan av wc-rummet finns ett utrymme där det även borde finnas möjlighet att sätta in en duschkabin. I hallen finns även trappen upp till det charmiga sovloftet med murstocken synlig mitt i rummet. Här finns plats för både säng och soffa, och ett utrymme som brukar älskas av barnen. Fortsätter du in i stugan kommer du in i till allrummet med både en värmande kamin och luftvärmepump. En fin detalj i rummet är fönstret ut mot matplatsen som gör att allrummet också får ett fint ljusinsläpp och man kan få en glimt av sjöspegeln även från vardagsrummet. I anslutning till rummet finns 2 sovalkover med fönster. Den ena med våningssäng och garderob och den andra med plats för dubbelsäng. Tar du till höger efter hallen kommer du in i köket som renoverades år 2014 med ljusa snickerier och träfärgad arbetsbänk. Det finns en ny kyl/frys i rostfritt (2021), en ny ugn och spis (2021). Byggnadssätt: Grund på plintar, trästomme och träfasad, 2-glasfönster och plåttak. Murad skorsten. Ny elcentral och jordfelsbrytare installerad år 2021. Vatten från borrad brunn (2021). Avlopp saknas (stenkista).

Andra byggnader:
Gäststuga på ca 9 m² finns och på tomten liksom ett förråd.

KOSTNADER
 • Elkostnad: 14 559 SEK/ÅR

 • Renhållning: 1 077 SEK/ÅR

 • Försäkringskostnad: 1 425 SEK/ÅR

 • Väg: 50 SEK/ÅR

 • Summa driftskostnad: 17 111 SEK/ÅR

 • Antal personer i hushållet: 2

 • Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

INTECKNINGAR
 • Inteckningar: 4

 • Totalt belopp: 690 000 SEK

Taxeringsvärdet byggnader

100 000 SEK

Taxeringsvärde mark

374 000 SEK

Summa taxeringsvärde

474 000 SEK

Övriga rättigheter och belastningar
 • Gemensamhetsanläggning: Fagersta Brandbo Ga:3 (väg)

 • Rättigheter förmån: Officialservitut: Båtplats