Kvicksätra 5

Kvadratsmart stuga med kamin, gäststuga, förråd, garage och uteboxar på 12.740 kvm stor tomt.

Kvicksätra 5
Pris: 1 750 000 SEK , Högstbjudande
Typ: villa
Adress: Kvicksätra 5
Byggår: 1950
Boyta: 46 kvm
Driftkostnad: 44 026 SEK
BUDGIVNING

Högsta bud

2 320 000 kr

Se alla bud

MÄKLARE

Ansvarig Fastighetsmäklare

Anna Svensson

tel: 0704969310

email: anna@stadochland.se

Kvicksätra 5, mysigt ställe som passar både till permanentboende som till fritidsställe.
Vardagsrummet med utgång till altanen
Köket med sittplatser vid bardisken
Kaminen i köket som värmer gott
Trivsamt fastighet med 1,2 ha mark
Vardagsrummet
En trapp ner från köket ligger vardagsrummet och det mindre sovrummet
Matplatsen i köket
Spis med två ugnar i köket
Kaminen står mitt i stugan och värmer gott
Sovrummet innanför köket
Sovrummet bredvid vardagsrummet
Hallen
Duschrum med golvvärme
Trivsam uteplats under tak, där du plockar grönsakerna till middagen direkt från odlingslådan intill.
Gäststugan
Hallen i gäststugan
Köket i gäststugan
Köket i gäststugan
Sovrummet i gäststugan
Vedbod och uteboxar
Uteboxarna och intill ligger stort garage, en uppvärmd sadelkammare och tvättstugan.
Uppställningsplatser utanför sadelkammaren
Tvättstugan bredvid garaget
Uppvärmd sadelkammare
Lösdrift eller uteboxar, eller både och. Du väljer.
Förråd och snickarbod, och byggnad med garage och uteboxar i bakgrunden
Utedasset bredvid gäststugan, i förrådsbyggnaden
Förrådsbyggnaden som även har ett snickarrum.
Del av fastigheten med inhägnad hage.

Kvadratsmart stuga med kamin, gäststuga, förråd, garage och uteboxar på 12.740 kvm stor tomt.

Välkommen till Kvicksätra 5! Här bor ni trivsamt i kvardratsmarta stugan på 46 kvm med värmande kamin i det nyrustade köket. Här finns sovrum, vardagsrum och ett barnrum/kontor. Duschrummet har klinkergolv och kaklade väggar med wc och handfat. Vid entrén finns en trivsam veranda under tak och på baksidan av stugan är en stor altan. På tomten finns en charmig gäststuga med 1 rok med fin glasveranda , förrådsbyggnad med snickarbod och ett isolerat garage på ca 60 kvm med tvättstuga intill. Vidbyggt med garaget finns även 2 uteboxar och en hage på den 1,2 ha stora tomten.

Byggnad

Allmänt:
Bostadshus i 1-plan byggt år 1950 och tillbyggt 2008 på 46 kvm enligt taxeringsuppgifterna med 3 rok. Vid entrén är en trivsam veranda med plats för lounge- eller matgrupp. I hallen är mörkgrå klinker med golvvärme och plats för att hänga av ytterkläder. Till höger om hallen är duschrummet med wc, handfat och duschhörna. Duschrummet har kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Till vänster om hallen är det renoverade köket från Ikea (år 2019) med gott förvaringsutrymmen trots sin storlek. Här finns spisen med dubbla ugnar (Elektrolux) och köksfläkten ovan, vitrinskåp med belysning ovanför diskbänken, intrigrerad diskmaskin (Bosch) och kyl- och fryskåp (Bauknecht). I förlängningen av arbetsbänken är en praktisk och trivsam matplats. Mitt i köket står en värmande kamin. Innanför köket är sovrummet med plats för dubbelsäng. En trappa ned finns vardagsrummet som liksom kök och sovrum har fint trägolv. Vardagsrummet har ljust tapetserade väggar och altandörr ut till den stora altanen på baksidan som har utsikt över tomten och skogshagen. Vid sidan av altanen finns trallgolv med plats för pool. Innanför vardagsrummet finns även ett sovrum, alternativt kontor med väggarna målade i ljusblått och fint trägolv. Byggnadssätt: Torpargrund, trästomme och fasad av stående träpanel. 2-glasföster och plåttak. Uppvärmning via kaminen i köket, luftvärmepump och direktverkande el. Självdragsventilation. Eget vatten från grävd brunn och avlopp för wc till sluten tank (ca 7 m³) samt BDT-avlopp för gråvatten. Fiber finns indraget men ej nyttjat av nuvarande ägare då mobilt bredband fungerar bra.

Byggnadsår:
1950

Ombyggnad:
2008

Avlopp:
Enskilt avlopp

Vatten:
Enskilt vatten året om

Uppvärming: Luftvärmepump och eldstad

Andra byggnader:
*Gäststuga med 1 rok och inglasad veranda. Köket med vedspis (ej nyttjad på länge) och charmig skåpinredning från 50-talet. Byggnadssätt: Byggt på plintar, trästomme och träfasad, enkla fönster på verandan och 2-glasfönster i stugan, plåttak. El är indraget. *Isolerat garage på ca 60 m² med betongplatta 10 cm , armerad, kantförstyvad, 20 cm frigolit isolering under sulan. Garageport 3*3 m. Del av garagebyggnaden är iordninggjord till tvättstuga samt isolerad sadelkammare med separat ingång. Byggnaden har trästomme och fasad av stående träpanel samt plåttak. Vidbyggt med garaget finns 2 uteboxar samt ytterligare möjlighet för förvaring under tak av t.ex foder. Intill sadelkammaren finns 2-3 uppställningsplatser under tak för hästarna medans du sadlar eller pysslar. *Isolerad förrådsbyggnad med snickarbod, förråd och torrdass. (Frysboxen i förrådet ingår ej.) Byggnaden står på plint, trästomme och träfasad. 2-glasfönster och plåttak. El finns indraget. *Plåtskjul för trädgårdsredskap

KOSTNADER
 • Årlig elförbrukning: 9 777 kWh/ÅR

 • Elkostnad: 25 900 SEK/ÅR

 • Vatten och avlopp: 7 700 SEK/ÅR

 • Renhållning: 3 500 SEK/ÅR

 • Försäkringskostnad: 6 546 SEK/ÅR

 • Sotning: 380 SEK/ÅR

 • Summa driftskostnad: 44 026 SEK/ÅR

 • Antal personer i hushållet: 4

 • Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

 • Beskrivningavkostnader: Sotning utförs var 3:e år till en kostnad av 595 kr och brandskyddskontroll var 6:e år kostar 1078 kr/gång. Försäkring Folksam villa stor. Tömning avlopp sluten tank 3 ggr/år. Elförbrukning avser år 2022 med Vattenfall som elbolag.

INTECKNINGAR
 • Inteckningar: 11

 • Totalt belopp: 756 500 SEK

Taxeringsvärdet byggnader

648 000 SEK

Taxeringsvärde mark

462 000 SEK

Summa taxeringsvärde

1 110 000 SEK

Övriga rättigheter och belastningar
 • Gemensamhetsanläggning: UPPSALA NORDANÅ GA:1 (väg)