Susanne Berglund Aléx

Jag är mäklaren som trivs på landet, bor tillsammans med min man på en släktgård i Roslagen. Där driver vi växtodling, skogsbruk och entreprenadverksamhet. På gården finns även våra tre islandshästar som behöver mycket kärlek. Jag har under åren sålt både och mindre större lantbruksegendomar, villor , lägenheter och fritidsställen runt Mälardalen, Uppland och Roslagen.Tillsammans med mina kollegor har jag startat Stad&Land .

Vi vill vara det lilla personliga mäklarföretaget som kan ge varje uppdrag den tid och omtanke som krävs för att nå ett gott resultat! Mitt jobb är att hitta den köpare som passar just  din fastighet och som är beredd att betala det högsta priset.

Går du i säljtankar eller vill veta vad din gård eller ditt hem är värt, kontakta mig så berättar jag mer. 

Att få möjlighet att ge mina kunder mer tid och värme, att bjuda på mig själv och min kunskap gör det fantastiskt att gå till jobbet

Förutom förmedling hjälper jag gärna till med värdering av fastigheter, upprättar fastighetsregleringsavtal samt ansökningar runt fastighetsbildning. Följer med stort intresse fastighetsbranschen och förmedlar både mindre lägenheter i stan till större egendomar på landet. Jag har ett brett kontaktnät inom lantbruksnäringen, både bland lantbrukare, lantbruksföretag och banker.