Susanne Berglund Aléx

Min utgångspunkt för att hjälpa till att göra en förändring och nå framgång grundar sig på goda relationer, det gäller både i affärer och i det privata livet. Att få möjlighet att ge mina kunder mer tid och engagemang, att bjuda på mig själv och min kunskap gör det fantastiskt att gå till jobbet. Inget uppdrag är för litet eller stort. Jag har min bakgrund i skolans värld och driver sedan många år ett lantbruk med familjen. Det har gett mig både kunskap och erfarenhet som kommer väl till användning i mitt arbete som mäklare. Går du i säljtankar eller vill veta vad din gård eller bostad är värd, kontakta mig så berättar jag mer. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar!


Att få möjlighet att ge mina kunder mer tid och värme, att bjuda på mig själv och min kunskap gör det fantastiskt att gå till jobbet

Förutom förmedling hjälper jag gärna till med värdering av fastigheter, upprättar fastighetsregleringsavtal samt ansökningar runt fastighetsbildning. Följer med stort intresse fastighetsbranschen och förmedlar både mindre lägenheter i stan till större egendomar på landet. Jag har ett brett kontaktnät inom lantbruksnäringen, både bland lantbrukare, lantbruksföretag och banker.