Susanne Berglund Aléx

Min utgångspunkt för att hjälpa till att göra en förändring och nå framgång grundar sig på goda relationer, det gäller både i affärer och i det privata livet. Att få möjlighet att ge mina kunder mer tid och engagemang, att bjuda på mig själv och min kunskap gör det fantastiskt att gå till jobbet. Inget uppdrag är för litet eller stort. Jag har min bakgrund i skolans värld och driver sedan många år ett lantbruk med familjen. Det har gett mig både kunskap och erfarenhet som kommer väl till användning i mitt arbete som mäklare.

Att få möjlighet att ge mina kunder mer tid och värme, att bjuda på mig själv och min kunskap gör det fantastiskt att gå till jobbet

Förutom förmedling har jag erfarenhet och hjälper gärna till med rådgivning och värdering av fastigheter. Jag upprättar även fastighetsregleringsavtal samt ansökningar runt fastighetsbildning. Följer med stort intresse fastighetsbranschen utveckling allt från mindre lägenheter i stan till större egendomar på landet. Har jobbat inom en av Sveriges största mäklarkedjor med inriktning mot lantbruk.Jag har ett brett kontaktnät inom lantbruksnäringen, både bland lantbrukare, lantbruksföretag och banker.

Hör av dig till mig när du vill göra en förändring!