Att sälja sin lägenhet

Funderar du på att sälja din lägenhet och vill veta värdet?

Kontakta oss för en fri värdering. 

Vårt mål är att överträffa dina förväntningar.

 DU SÄLJER. VI GÖR JOBBET.Från centrala lägen till landsbygd hjälper vi dig hela vägen när du ska sälja din bostadsrätt.


Om du vill vara redo när ditt nya drömboende dyker upp förbereder vi din lägenhetsförsäljning så att det bara är att trycka på knappen när tidpunkten känns rätt.Vi hjälper dig hela vägen
SÅ HÄR GÖR VI


Från värdering och tidsplan till marknadsföring, visning, budgivning och det juridiska.

Vi börjar med att träffas, tittar på din lägenhet. Berättar om vårt sätt att arbeta. Återkopplar därefter med vår bedömning av marknadsvärdet och rekommenderar ett utgångspris. Allt detta är en del i vår offert och så långt kostar det givetvis ingenting.

Därefter gör vi tillsammans upp en handlings- och tidsplan för din bostadsförsäljning. Vi anpassar vad och hur vi gör efter just dina önskemål och din bostad. Inför marknadsföring och visningar arbetar vi med skickliga fotografer och om du vill även med inredningsstylister som lyfter fram din lägenhet på ett tilltalande sätt. Marknadsföring och visningar sker i samråd och enligt dina önskemål.

Budgivning och förhandling är en central del i försäljningen av en bostad och vi säkerhetsställer att både säljare och köpare är välinformerade. Du som säljare har alltid fri prövningsrätt att sälja till den du vill och när du bestämt vem som får köpa upprättar vi de köpehandlingar som krävs för att slutföra din försäljning.

Vi har ständigt kontakt med intressenter som letar efter bostadsrätter i ett flertal områden.

Vi på Stad & Land vill alltid kunna möta våra kunder på ett personligt men ändå affärsmässigt plan, där utrymme finns för planering av den förändring man står inför. När vi fått ett förtroende är vi måna om att göra vårt bästa för att du ska bli nöjd. Våra nöjda kunder är ett bevis på att vi lyckats.

Vi vill uppfattas som det personliga mäklarföretaget som har den bästa mäklartjänsten.

KONTAKTA OSS OM Lägenheter

Ring oss
Bli uppringd
Maila oss