En känslomässig affär

Har du planer på att förändra din livssituation? Går du i flyttankar? Vill du uppfylla någon annans drömmar om hemlängtan?
Varje sig det är en liten lya till en stor egendom innebär det en omställning som behöver förberedas. Ett hem som ska säljas handlar om så mycket mer än bara pengar. Varje uppdrag är ett unikt uppdrag där vi fått förtroendet att hjälpa till att hitta den bästa lösningen. Att vi dessutom har en gedigen bakgrund som fastighetsmäklare med spetskompetens inom jord och skog gör att vi är vana vid att kunna svara på frågor kring mer specifika frågeställningar kring bl.a. fastighetsbildningar, juridik och ekonomi.
Vi drivs av vårt stora intresse för fastigheter och vår ambition är att kunna erbjuda våra kunder mer än en sedvanlig mäklartjänst! Vi jobbar för att skapa långa relationer där vi kan få förtroende att hjälpa till vid fler tillfällen. Vi upprättar givetvis värderingar inför bankkrediter, bodelning och generationsväxlingar.
Vår höga lokalkännedom om Uppsala med omnejd och att vi är förtrogna med regionen utanför gör att du kan få en tillförlitlig värdering i just ditt område. Vårt jobb är att hitta en köpare som precis som du går i flyttankar!


Tid och omtanke

DET HÄR ÄR STAD & LAND