Att sälja sin gård, skog eller jordbruksmark

Stad & Land är mäklare som har lång erfarenhet och bred kompetens av förmedling av större gårdar med jord och skogsmark samt hästgårdar.


Vi på Stad & Land har en alldeles särskild anknytning och kärlek till landet. Vi bor själva på gårdar där vi driver aktiva lantbruk med skog och jord, har hästverksamhet och ett tidigare yrkesliv som lantbruksrådgivare. Vi är helt enkelt hemma på landet och vet vad vi pratar om!

Att sälja en gård, vare sig det är en större egendom, en hästgård eller mindre gård är ofta komplext och den ena gården är sällan den andra lik. Det är många parametrar att ta hänsyn till som t.ex. bostadshus, ekonomibyggnader, virkesförråd och arrondering. Ska lantbruket säljas som helhet eller kanske i delförsäljningar. För att du ska kunna fatta ett klokt beslut kommer vi gärna på ett besök till din gård där vi i lugn och ro kan diskutera dina önskemål.


Vi är hemma på landet
Vår bakgrund inom lantbruksnäringen gör att vi har både kunskap och ett utbrett nätverk vilket kommer till nytta för både våra säljare och köpare.

Vi ger dig en kostnadsfri muntlig värdering av fastigheten och samtidigt tips och råd hur du ska få bästa resultatet av försäljningen av din egendom.

Att bedöma gårdens värde bygger på kunskap och erfarenhet från tidigare försäljningar men också en fingertoppskänsla av hur marknaden ser ut just nu. Vi på kontoret hjälps alltid åt att göra en bedömning av gårdens värde för att komma fram till ett lämpligt utgångspris. Vi är lite som spekulanterna på marknaden och blickar med olika ögon och ser olika möjligheter med fastigheten.

Vi förmedlar både jord- och skogsfastigheter, produktionslantbruk, herrgårdar, hästgårdar och gårdar som fritidsboende.

Vi har ständigt kontakt med intressenter som letar efter alla typer av gårdar.

Vi på Stad & Land vill alltid kunna möta våra kunder på ett personligt men ändå affärsmässigt plan, där utrymme finns för planering av den förändring man står inför. När vi fått ett förtroende är vi måna om att göra vårt bästa för att du ska bli nöjd. Våra nöjda kunder är ett bevis på att vi lyckats.

Vi vill uppfattas som det personliga mäklarföretaget som har den bästa mäklartjänsten.

Hos alla oss på Stad & Land ligger det lantliga och gårdar oss varmt om hjärtat och vi tycker att det är extra roligt när vi får förmånen att förmedla just din gård!

KONTAKTA OSS OM Lantbruk och Gårdar

Ring oss
Bli uppringd
Maila oss