Bladåkersvägen 11

Villa med centralt läge i Knutby. Passar bra för kombinerat boende och verksamhet eller generationsboende med två lägenheter.

Bladåkersvägen 11
Typ: villa
Adress: Bladåkersvägen 11
Byggår: 1952
Driftkostnad: 32 654 SEK
MÄKLARE

Ansvarig Fastighetsmäklare

Susanne Berglund Alex

tel: 0704-978474

email: susanne@stadochland.se

Entré till lägenhet
Ev. avstyckningsbar tomt
VILLA I TRE PLAN MED UTHYRNINGSDEL-CENTRALT LÄGE I KNUTBY.
Trädgård

Villa med centralt läge i Knutby. Passar bra för kombinerat boende och verksamhet eller generationsboende med två lägenheter.

Nu har du möjlighet att förvärva en villa med centralt läge i Knutby. Huset är fördelat på tre plan om ca 324 kvm, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. För närvarande är huset uppdelat i en separat lägenhet i två plan samt ett bottenplan som delvis används som en fotvårdsalong med egen entré. Lägenheten rymmer 6 rum och kök, allrum, två badrum samt två möblerbara hallar. Stort härligt vardagsrum med vackert parkettgolv och öppen spis. Kök med utgång till en inglasad balkong med plats för utemöbler. I bottenplanet finns också en praktisk tvättstuga, en matkällare, ett pannrum och ett garage med bergvärmepump. Huset passar bra för ett kombinerat boende med verksamhet eller kan också byggas om till två separat lägenheter, kanske ett generationsboende. Detta ger dig en unik möjlighet att anpassa boendet efter dina specifika behov och ger även möjlighet till viss uthyrning. På husets framsida finns en asfalterad parkering och på baksidan av huset finns en stor, lummig och insynsskyddad trädgård med flera uppvuxna fruktträd, bärbuskar och ett växthus för den som gillar odling. Stor gräsplan som troligen är avstyckningsbar och som skulle passa bra för en småhusbyggnad, se karta. Kommunalt vatten och avlopp. Bergvärme. Fiber finns indraget. OMRÅDET På kort gångavstånd finns restaurang samt ICA som också är ombud för post och paketutlämning, systembolag och apotek. I Knutby finns förskolor och skola (F- åk 6), idrottsanläggning, välskött elljusspår och ett brett föreningsliv. Närhet till busshållplats med linje 809 som tar dig till både Uppsala, Norrtälje och med byte i Almunge, linje 806 till Arlanda. I omgivningarna finns vackra promenadstråk , bland annat till Hosjön och Upplandsleden, flera badplatser och två golfbanor, Burvik och Grönlund GK. Mer information kommer i samband med vsining. Om du är intresserad redan nu så är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

Rumsbeskrivning

På entréplan möts du av ett trappa som leder upp till lägenheten och en dörr till tvättstuga, pannrum och matkällare. En trappa upp på mellanplanet finns en trivsam lägenhet med ett ljust och trivsamt kök med matplats ,renoverat 2008 med nya ytskikt, ny köksinredning med skåpluckor av ek och nya vitvaror. Flyttbar köksö. Ny kyl och frys (2010) och ny induktionshäll( 2022). Från köket finns utgång till stor inglasad balkong. På samma plan finns ett vackert sällskapsrum med fint parkettgolv och öppen spis( ur funktion) , tre sovrum samt hallar. Här finns även ett nytt badrum med dusch, en vägghängd toalett , ett spegelsskåp med handfat och kommod med lådor samt vattenburen handdukstork. Vattenburen golvärme. På översta vindsplanet finns ett trivsamt allrum med plats för tv och soffa. Det största sovrummet är rymligt och har charmiga snedtak och takbjälkar som ger rummet karaktär och unik stil. Här finns också ett mindre sovrum med plats för säng och skrivbord. På detta plan finns även ett badrum med hörnbadkar och toalett, handfat och handdukstork. Kattvindar. Lokal Från husets framsida med egen entré finns utrymmen för egen verksamhet eller uthyrning. Kan även byggas om till en lägenhet. Här finns idag två större rum varav ett är inrett till en fotvårdssalong. Därutöver finns ett kontor, ett pentry med köksinredning, diskbänk och spis, toalett med handfat och städskrubb (duschrum)samt förråd. Garage På baksidan av huset finns ett inbyggt garage där även bergvärmepumpen (Nibe) med accumulatortank är placerad.

Byggnad

Byggnadsår:
1952

Utförda renoveringar:
2007 Nytt värmesystem Företagslokaler plan 1 inreddes för fotvård. 2008 Nytt kök Vatten och avloppsledningar bytta i samband med renovering av kök. Elledningar delvis nydragna- plan 2 och 3 har jordfelsbrytare. 2012 Tak över balkong. 2015/ 2023 Badrum 2018 Fönsterbyte 3-glas 2022 Ny entrédörr-baksidan. 2023 Entrétak skorstenshuvar, snörasskydd.

Ventilation:
Självdrag


Fönster:
3-glasfönster

Skorsten:
Murad skorsten

Avlopp:
Kommunalt avlopp

Vatten:
Kommunalt vatten året om

Taktyp:
Plåt

Grund:
Platta på mark

Uppvärming: Bergvärme samt panna för ved(CTC)

Märke på värmeanläggning:
Nibe

Internet/TV kommentar:
Fiber finns indraget.

Andra byggnader:
Växthus Rök

KOSTNADER
 • Årlig elförbrukning: 13 239 kWh/ÅR

 • Elkostnad: 19 500 SEK/ÅR

 • Vatten och avlopp: 3 391 SEK/ÅR

 • Renhållning: 2 067 SEK/ÅR

 • Försäkringskostnad: 7 696 SEK/ÅR

 • Summa driftskostnad: 32 654 SEK/ÅR

 • Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

INTECKNINGAR
 • Inteckningar: 9

 • Totalt belopp: 1 300 000 SEK

ENERGIDEKLARATION
 • Energistatus: Energideklaration är utförd

 • Energideklaration utförd: Aug 16, 2010

 • Energiklass: Array

 • Energiprestanda: 45 kWh/m2

Taxeringsvärdet byggnader

882 000 SEK

Taxeringsvärde mark

416 000 SEK

Summa taxeringsvärde

1 298 000 SEK

Övriga rättigheter och belastningar
 • Planer och bestämmelser: Knutby kyrktrakt, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 1966-11-17, Senast ändrad: 2022-04-12)

 • Rättigheter last: Avtalsservitut: VÄGAR - För mer info-kontakta mäklaren.

 • Avtalsservitut VÄGAR

KARTA