Platåslingan 4

Här kan du njuta av fågelkvitter, vågskvalp och värmande brasa!

Platåslingan 4
Pris: 1 795 000 SEK , Högstbjudande
Adress: Platåslingan 4
Byggår: 1992
Boyta: 52 kvm
Antal rum: 4
Tomtarea: 2 508 kvm
Driftkostnad: 14 753 SEK
BUDGIVNING

Högsta bud

1 700 000 kr

Se alla bud

MÄKLARE

Ansvarig Fastighetsmäklare

Anna Svensson

tel: 0704969310

email: anna@stadochland.se

Bostadshuset med 3 sovrum och ett allrum samt kök med vedspis
Entrén vid bostadshuset
Braskaminen mitt i stugan/allrummet.
Välkommen till Nolsterbystrand!
bostadhus med veranda både vid entré och altandörr från allrummet.
Entrén vid storstugan med välkomnande veranda.
Allrum, kök och värmande braskamin som gör det mysigt och varmt även vintertid.
Allrummet i storstugan med braskamin och utgång till altan i västerläge.
Gäststuga 1 med en ingång till bastu och dusch, samt en ingång till gäststuga med allrum.
Gäststuga 1 sommartid
Gäststuga 1 med separat ingång till bastu och duschrum.
Bastu gäststuga 1
Stort allrum i gäststuga 1
Gäststuga 1 med kökshörna
Gäststuga 2
Gäststuga 2
Gäststuga 2
Gäststuga 2 och vedbod/förråd
Gäststuga 1
Vedbod/förråd
Bostadshuset
Verandan i västerläge
Vägen in till tomten sommartid
gäststuga 2 och vedbod/förråd
Verandan vid entrén till storstugan

Här kan du njuta av fågelkvitter, vågskvalp och värmande brasa!

På den 2508 kvm stora tomten finns både en trivsamt vinterbonad stuga på 52 kvm med 3 sovrum och allrum med braskamin, en gäststuga med stort allrum, bastu och dusch, en mindre gäststuga med plats för 2 sängar eller en dubbelsäng samt vedbod och förråd. Båthamnen ligger en kort promenad bort ca. 300 meter där normalstor båtplats ingår i fastigheten. Lite längre bort finns både klippbad och sandstrand. Både Öregrund och Östhammar ligger inom 20 min med bil där all tänkbar service finns, eller för den som önskar göra ett trevligt restaurang besök. På vägen till båda orterna passerar ni Öregrunds golfklubb för den golfintresserade, eller för den som bara vill äta en bit mat. Det finns många fina promenad och cykelvägar i området.

Byggnad

Allmänt:
Bostadshus byggt år 1987 med 3 sovrum, ett stort allrum med braskamin och altandörr ut till verandan med kvällssol, kök med både elspis och vedspis och duschrum med handfat, dusch och separett. Entrén har en välkomnande veranda där du kan sitta under tak och njuta av frukosten både en solig och regnig sommardag. Hallen har furupanel på väggarna och beige plastmatta på golvet. Rakt fram från hallen ligger köket som både har vedspis och elspis och köksskåp med gott om förvaring. Till vänster om köket ligger allrummet med braskamin. Här är det både fint furugolv och bröstpanel med ljust målade väggar ovan. Från allrummet finns även en altandörr ut till verandan i västerläge. Bredvid allrummet finns ett sovrum med furugolv, ljust tapetserade väggar och utsikt över tomtens entré. Till höger om köket ligger duschrummet med handfat, dusch och separett, där det är våtrumsmatta på golvet och våtrumstapet på väggarna. Bredvid duschrummet finns sovrummet med furupanel på väggar och furugolv och utsiktmot skogen. Mittemot duschrummet är sovrum 3 med ljusblåtapet på väggarna och beige plastmatta på golvet och utsikt mot tomtens entré. Byggnadssätt: krypgrund, trästomme och fasad av stående träpanel. Kopplade 2-glasfönster och plåttak. Uppvärmning via direktverkande el, braskamin och vedspis. Vatten finns indraget via samfällighet ( vintervatten går att använda om man isolerar i grunden). 2-kammarbrunn för BDT-avlopp.

Byggnadsår:
1992

Utförda renoveringar:
Ny el år 2005.

Andra byggnader:
*Gäststuga 1: Är på ca 29 kvm med separat ingång till duschrum med handfat och en bastu med elaggregat, samt en ingång till gäststugan med kökshörna med diskbänk. Furupanel på väggar och tak, plastmatta på golvet. Byggnadssätt: krypgrund, trästomme och stående träpanel, 2-glasfönster och plåttak. Vatten via samfällighet och BDT-avlopp. *Gäststuga 2: Är på ca 10 kvm och är ett rum med plats för 2 sängar eller en dubbelsäng. Furupanel på väggar och tak, samt plastmatta på golvet. Byggnadssätt: Plintgrund, trästomme/fasad, 2-glasfönster och plåttak. *Vedbod och förråd på ca 8 kvm med trästomme och plåttak. Normalstor båtplats ingår i fastigheten (2,5 m), Y-bom skaffar man själv (kan finnas begagnade att köpa för 2.000-3.000 kr). Behöver man större båtplats betalar man extra 65 kr/dm.

KOSTNADER
 • Årlig elförbrukning: 45 kWh/ÅR

 • Elkostnad: 4 453 SEK/ÅR

 • Renhållning: 1 100 SEK/ÅR

 • Försäkringskostnad: 3 200 SEK/ÅR

 • Sotning: 500 SEK/ÅR

 • Samfällighet: 5 500 SEK/ÅR

 • Summa driftskostnad: 14 753 SEK/ÅR

 • Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

 • Beskrivningavkostnader: *Renhållning/sophämtning maj-sept. *Samfälligheten har 2 aktivitetsdagar vår och höst då det görs fint på gemensamma ytor och brukar avslutas med korvgrillning.

Taxeringsvärdet byggnader

433 000 SEK

Taxeringsvärde mark

661 000 SEK

Summa taxeringsvärde

1 094 000 SEK

Övriga rättigheter och belastningar
 • Planer och bestämmelser: För nolsterby 1:19, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 1973-11-28, Senast ändrad: 2023-05-24)

 • Gemensamhetsanläggning: ÖSTHAMMAR NOLSTERBY GA:6 (ändamål vägar)

 • Gemensamhetsanläggning: ÖSTHAMMAR NOLSTERBY GA:5 (ändamål vattenförsörjning, avloppsanläggning, grönområden, bad och /eller båtanläggning)

 • Gemensamhetsanläggning: ÖSTHAMMAR NOLSTERBY GA:7 (ändamål vattenförsörjning)

 • Rättigheter last: Avtalsservitut: INFILTRATIONSLEDNING FÖR AVLOPP

 • Rättigheter last: Avtalsservitut: VATTENLEDNING MM

KARTA