Kättslinge 15

Bostadshus på 110 kvm med 4 rok, värmande kamin i vardagsrummet, härlig uteplats med pool och pooldäck i söderläge att nyttja sommartid. Stall med 4 boxar, duschspilta och 2 sadelkammare. Ridbana och hagar intill på arrendemark. Ridhus finns på skrittavstånd.

Kättslinge 15
Pris: 5 250 000 SEK , Högstbjudande
Typ: villa
Adress: Kättslinge 15
Byggår: 1985
Boyta: 116 kvm
Tomtarea: 3 986 kvm
Driftkostnad: 35 631 SEK
MÄKLARE

Ansvarig Fastighetsmäklare

Anna Svensson

tel: 0704969310

email: anna@stadochland.se

Vy över tomten med glimt av stallet till vänster
Vardagsrummet med värmande kamin och altandörr ut till pooldäck i söderläge.
Stallet med 4 boxar, spolspilta och 2 sadelkammare.
Bostadhus på 110 kvm byggt år 1985 med stort härligt pooldäck i söderläge att njuta av sommartid.
För dig som vill ha ett trivsamt boende med hästar 12 minuter från Uppsala
Köksö med 4 sittplatser.
Vy över gårdsplanen och hagen med vindskydd sett från köksfönstret.
Master bedroom med egen dusch och wc.
Duschrummet bredvid master bedroom och tvättstugan.
Tvättstugan med tvättaskin och torktumlare.
Praktisk groventré.
Kontor/sovrum 2
Badrummet mellen de två sovrummen.
Sovrum 3
Hallen
Bostadshus med värmande kamin och pool med stort pooldäck i söderläge.
Planlösning
Stallet med 4 boxar, 2 sadelkammare och spolspilta.
Hage med vindskydd på den egna marken.
Hagen med vindskydd som ligger på arrendemark.

Bostadshus på 110 kvm med 4 rok, värmande kamin i vardagsrummet, härlig uteplats med pool och pooldäck i söderläge att nyttja sommartid. Stall med 4 boxar, duschspilta och 2 sadelkammare. Ridbana och hagar intill på arrendemark. Ridhus finns på skrittavstånd.

Här är tillfället för dig som vill ha hästarna hemma, pool att svalka dig i sommartid men ändå nära till stan. Bostadshuset är byggt 1985 med 3 sovrum, stort vardagsrum med braskamin med altandörr ut till terrassen med pool, pooldäck och pergola. Köket renoverades år 2023 med nya vitvaror, bl.a. inbyggd kaffemaskin och praktisk köksö med sittplats för fyra personer. Det finns 2 badrum/duschrum samt tvättstuga och en separat groventré. Stallet renoverades år 2023 och utökades till 4 boxar med plats för stor häst, spolspilta och 2 sadelkammare. Det finns hage med vindskydd på den egna fastigheten, samt arrendehagar bredvid på ca 1,5 ha samt en belyst ridbana med måttet 20*40 m. Agersta ridcenter ligger på skrittavstånd (ca 900 m) där möjlighet finns att hyra ridhuset per timme eller köpa periodkort. Kättslinge ligger i ett lantligt läge med flera hus runt omkring som ger Bullerby känsla. Intill ligger det skogsmarker och fina strövområden. Busshållplats finns ca 350 m från fastigheten.

Byggnad

Allmänt:
Bostadshus byggt år 1985 i 1-plan på totalt 116 m² fördelat på 4 rok. Entré under tak med ingång till den ljusa hallen som har en fin skiljevägg med spröjsat glas och praktisk klädkammare. Rakt fram från hallen sett är det rymliga vardagsrummet med parkettgolv, ljusa väggar och en värmande kamin. Här finns även ett trivsamt burspråk med utsikt över gräsmattan och poolområdet samt en altandörr ut till pooldäcket. Bredvid vardagsrummet ligger master bedroom med flera garderober och eget duschrum. Duschrummet har vikbara duschväggar, handfat med kommod och wc. Det är våtrumstapet på väggarna och våtrumsmatta på golvet samt ytterligare en dörr som leder ut till tvättstugan. Till höger om hallen är det renoverade köket med högblanka köksluckor och utsikt över stallet och hagarna. Här finns en stor köksö med plats för 4 personer, kyl- och frysskåp (2023), diskmaskin, spis med ugn och både en inbyggd mikrovågsugn (2023) liksom kaffemaskin (2023). Innanför köket är tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare, en lång arbetsbänk med tvättho samt förvaringsskåp. En halv trappa ner från tvättstugan är den tillbyggda grovéntren med gott om förvaring i garderoben med skjutdörrar. Här är klinkermönstrat laminatgolv och ljusgrå målade väggar. Till vänster om hallen ligger 2 ljusa sovrum varav det ena med utsikt mot stallsidan och entrén och det andra med utsikt över poolområdet. Mellan sovrummen ligger ett badrum med våtrumsmatta - och tapet. Här finns badkar, handfat med kommod, högskåp, wc och vädringsfönster. Altanen med poolen ligger insynsskyddad med vitt trästaket åt ena hållet och glasräcke som ger fin utsikt över åkerlandskap åt andra håller. I den här lummiga oasen sommartid kan du njuta och koppla av med familjen och kanske bjuda på en trädgårdsfest en ljummen sommarkväll. Byggnadssätt: Krypgrund (plintgrund i tillbyggnad vid groventrén), trästomme, bjälklag av trä, fasad av liggande träpanel, 3-glasfönster isoler samt tak belagt med betongpannor. Uppvärmning via värmepump-frånluft (el, vattenburen) kompletterat med luftvärmepump ovanför entrédörr och braskamin i vardagsrummet. Ventilation via mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning (FTX). Egen vattenbrunn och eget avlopp (ny infiltration år 2018). Fiber finns.

Byggnadsår:
1985

Ombyggnad:
År 2019-groventré

Avlopp:
Enskilt avlopp

Vatten:
Enskilt vatten året om

Internet/TV kommentar:
Fiber

Andra byggnader:
*Stallet byggdes ut till 4 boxar år 2023 i det tidigare garaget, med plats för stor häst. Här finns även 2 sadelkammare samt en spolspilta. Gjuten platta, trästomme och fasad. Tak belagt med betongpannor samt plåttak. *Vindskydd i trä med plåttak i hagen på den egna marken.

KOSTNADER
 • Årlig elförbrukning: 19 651 kWh/ÅR

 • Elkostnad: 23 175 SEK/ÅR

 • Vatten och avlopp: 1 350 SEK/ÅR

 • Renhållning: 3 014 SEK/ÅR

 • Försäkringskostnad: 6 592 SEK/ÅR

 • Sotning: 600 SEK/ÅR

 • Väg: 900 SEK/ÅR

 • Summa driftskostnad: 35 631 SEK/ÅR

 • Antal personer i hushållet: 1

 • Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

 • Beskrivningavkostnader: Elnätsleverantör Upplands Energi och elleverantör Tibber.

INTECKNINGAR
 • Inteckningar: 12

 • Totalt belopp: 4 000 000 SEK

Taxeringsvärdet byggnader

1 497 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 090 000 SEK

Summa taxeringsvärde

2 587 000 SEK

Övriga rättigheter och belastningar
Övrigt

Belyst ridbana med måttet 20*40 m ligger på arrendemark tillsammans med ytterligare ca 1,5 ha hagmark till en kostnad om ca 3500 kr/år.

KARTA