Sålt

Knutbyvägen 21 , 2 RUM

SÅLD INNAN VISNING! Välkommen till ett fint bostadsrättsradhus i ett lugnt och trivsamt område i Knutby! Välplanerat i ett plan om ca 65 kvm, fördelat på två rum och kök, klädkammare och dusch/tvätt. Egen förstukvist och en härlig altan i sydvästläge som ansluter till stora gräsytor. Separat förråd och parkeringsplats ingår i avgiften! Tillgång till samlingslokal. Garage i separat kö. Gångavstånd till affär, busshållplats, skola och vårdcentral.

Knutbyvägen 21
Startpris: 670 000 SEK , Högstbjudande
Typ: Bostadsrätt
Adress: Knutbyvägen 21
Byggår: 1987
Boyta: 65 kvm
Antal rum: 2
Driftkostnad: 1 178 SEK
VISNING
MÄKLARE

Ansvarig Fastighetsmäklare

Susanne Berglund Aléx

tel: 0704-978474

email: susanne@stadochland.se

Bostadsrätt med radhuskänsla
Bostadsrättsradhus i Knutby

Välkommen till en bostadsrätt att trivas i!

SÅLD INNAN VISNING! Välkommen till ett fint bostadsrättsradhus i ett lugnt och trivsamt område i Knutby! Välplanerat i ett plan om ca 65 kvm, fördelat på två rum och kök, klädkammare och dusch/tvätt. Egen förstukvist och en härlig altan i sydvästläge som ansluter till stora gräsytor. Separat förråd och parkeringsplats ingår i avgiften! Tillgång till samlingslokal. Garage i separat kö. Gångavstånd till affär, busshållplats, skola och vårdcentral.

Rumsbeskrivning

Entré till hallen via egen förstukvist. I hallen finns plats att hänga av ytterkläder samt en garderob. Plastmatta och vitmålade väggar. Ljust och trivsamt kök med plats för matbord. Köket är inrett med vita skåpluckor och vitt kakel ovanför arbetsbänkarna. Gott om förvaring i skåp och lådor. Det finns även städgarderob och skafferi. Vitvaror,diskmaskin Asko( 2013) Spis med häll ( 2013) separat kyl ( 2013)och frys( 2010) Elektrohelius. Micro. Mekanisk fläkt( bostadsrättsinnehavaren ansvarar för tillgång till och service av fläkt, stadgeändring). Tapetserade väggar och plastmatta på golvet. Rymligt badrum med duschkabin (2017) , plats för badkar finns, wc och tvättställ. Här finns också tvättmaskin samt en rostfri arbetsbänk för tvätt med trådkorgar under. Litet fönster med frostat glas. Plastmatta på golvet och våtrumstapet på väggarna. Härligt vardagsrum med fönster och utgång till altan. Målade vita väggar och parkettgolv. Sovrum med fönster åt baksidan. Två dubbla garderober. Plastmatta på golvet och tapeter på väggarna. Klädkammare inrett med klädstång, hyllor. Garderob och trådbackar ingår inte i köpet. Varmvattenberedare. Utförda renoveringar 2013 -Målning av innerväggar i hall, och vardagsrum. -Tapetsering av sovrum och kök. -Nya plastmattor i hall, kök och sovrum. -Elkontakter utbytta -Installation av diskmaskin samt byte av spis och kyl. -Nya elradiatorer 2014 -Altan med trästaket och plasttak 2017 -Ny duschkabin.

Tillagda uteplatser :


Typ :


Beskrivning : Trevlig altan med eftermiddags och kvällssol, sydväst. Altanen är byggd 2014 med ett trallgolv, staket av trä och plasttak.

Byggnad

Byggnadsår:
1987

Utförda renoveringar:
2016 - Målning av tak och verandor - Belysning parkering - Ombyggnad av tv-anläggning - Utfört service på alla köksfläktar 2017 -Påbörjat brandsäkring av vindarna

Värme och ventilation:
Uppvärmning sker via direktverkande el. Ingår inte i månadsavgiften/ hyran. Fläkstyrd ventilation (FTX)

Internet/TV kommentar:
Kabel TV ingår i avgiften. ADSL

Övriga utrymmen:
Det finns ett kallförråd om ca 3 kvm i separat länga. Föreningen har en gemensam samlingslokal som kan nyttjas av de boende.

Bilparkering

Bilplats Föreningen har 18 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.

KOSTNADER
 • Hushållsel: 1 022 SEK/MÅN

 • Försäkringskostnad: 129 SEK/MÅN

 • Summa driftskostnad: 1 178 SEK/ÅR

 • Månadsavgift: 4 124 SEK

 • Ingår i avgiften: Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran.

 • Beskrivning månadsavgift: I avgiften ingår kabel-TV( basutbud) och parkering.

 • Planerade avgiftsändringar: Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar.

 • Antal personer i hushållet: 1

 • Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
 • Bostadsrättsförening: BRF Risingegårdarna

 • Brf bildades: 1987

ENERGIDEKLARATION
 • Energistatus: Energideklaration är utförd

 • Energideklaration utförd: Feb 22, 2010

 • Energiklass: D

 • Energiprestanda: 119 kWh/m2

Övrigt

Bostadsrättsföreningen Brf Risingegårdarna i Knutby. Föreningen är ett äkta privatbostadsföretag(äkta). Föreningen äger fastigheten Knutby 1:47 i Uppsala kommun. I föreningen finns totalt 20 stycken lägenheter som fördelar sig enligt följande 8 st 2 rok, 8 st 3 rok, 4 st 4 rok. I föreningen finns 18 garage. En samlingslokal Föreningens ekonomi: Se bifogad årsredovisning. Föreningen förvaltas av Riksbyggen telefon : 0771-860 860 Vice Ordförande Tore Eriksson telefon 0174- 401 51 , 070- 259 34 85