Sålt

Knutbyvägen25

Knutbyvägen25
Typ: Bostadsrätt
Adress: Knutbyvägen25
Byggår: 1987
Boyta: 103 kvm
Antal rum: 4
Driftkostnad: 1 100 SEK
MÄKLARE

Ansvarig Fastighetsmäklare

Susanne Berglund Aléx

tel: 0704-978474

email: susanne@stadochland.se

Radhus i lugnt och barnvänligt område. Nära service, skola och busshållplats.
Trivsam hall med förråd
Bekvämt boende i trivsamt bostadsområde i familjevänliga Knutby.
Hall
Matrum/Arbetsrum
Kök med matplats
Vardagsrum med utgång till altan.
Altan i söderläge.
Dusch/WC
Övre plan hall
Sovrum 2
Sovrum med plats för dubbelsäng och med utgång till balkong.
Sovrum 3
Badrum med utgång till balkong.
Balkong

Radhus med villakänsla! Nu finns nu möjlighet att flytta till en välplanerat gavelradhus i två plan om ca 102 kvm boyta. Radhuset har en tilltalande planlösning med 4 -5 rum och kök, två badrum och stora förråd. Genomgående ljusa, moderna och tilltalande materialval som ger en inbjudande och hemtrevlig känsla. Luftvärmepump bidrar till att hålla ner energikostnaderna. En stor och härlig altan som vetter åt sydväst ger möjlighet för långa sköna sommarkvällar. På framsidan lyser morgonsolen och här finns även en trivsam plats för dagens första kaffekopp. Dessutom finns en praktisk balkong under tak som har access till både sovrum och badrum. Till radhuset hör ett förråd och det finns möjlighet till både parkeringsplats och garageplats i föreningen (fria p-platser och kösystem till garage). Föreningen har även en trevlig samlingslokal som medlemmarna kan hyra för fest och större umgänge. Lekplats och fina grönområden finns inom området. Bostadsrättsföreningen består av 20 bostadsrätter fördelade i flera radhus med fina grönytor runtomkring. Föreningen är stabil och välskött. På kort gångavstånd finns restaurang samt ICA som också är ombud för post och paketutlämning, Systembolag och Apotek. I Knutby finns förskolor och skola (F- åk 6), idrottsanläggning, välskött elljusspår och ett brett föreningsliv. Närhet till busshållplats med linje 809 som tar dig till både Uppsala, Norrtälje och med byte i Almunge, linje 806 till Arlanda. I omgivningarna finns vackra promenadstråk , bland annat till Hosjön och Upplandsleden, flera badplatser och två golfbanor, Burvik och Grönlund GK. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Rumsbeskrivning

FARSTUKVIST Farstukvist intill en mindre möblerbar altan. ENTRÉPLAN HALL MED KLÄDKAMMARE Hall med klädkammare, plats för avhängning av ytterkläder (Elfa-inredning). Laminatgolv och målade väggar i hall, plastmatta och målade väggar i klädkammare. BADRUM Badrum med wc, handfat och dusch samt förvaringsmöjligheter. Ytskikt i badrummet är våtrumsmatta och våtrumstapet. KÖK Välplanerat och trivsamt kök med plats för matbord. Kök i ljusa luckor med en mörk bänkskiva i laminat. Stänkskydd i kakel, rostfri ho, vita vitvaror ifrån Bosch och gott om förvaringsmöjligheter. Laminatgolv med väggar i en mörkt målad kulör. ALLRUM/MATRUM Allrum i öppen planlösning mot hall med trapp, som idag används som ett matrum. Ytan kan ge plats för ett större matbord. Möjlighet finns för att dela av rummet till ytterligare ett sovrum eller ett kontor. Fönster i två väderstreck ger rikligt med ljusinsläpp. Målade vägar och laminatgolv. VARDAGSRUM Vardagsrum med ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp samt har utgång till en härlig altan. I vardagsrummet finns plats för en stor soffa, tv-möbel och andra möbelarrangemang. Målade väggar och laminatgolv. ALTAN Stor altan inbyggd med golv av trall och tak. Sydvästläge. Här finns plats för utematbord, växter och loungesoffa i varsin del. ÖVRE PLAN ALLRUM Minder möblerbart allrum med en målad trätrappa som leder ned till entréplan. Målade vägar och laminat golv. BADRUM Badrum utrustat med WC, handfat, badkar, handdukshängare, tvättmaskin och torktumlare. Utgång till balkong. Ytskikt i våtrumsmatta och våtrumstapet. KLÄDKAMMARE Klädkammare med inredning för hängande och vikta kläder. Laminat golv med målade vägar. SOVRUM 1 Stort sovrum med utgång till balkong. Laminatgolv och målade väggar och en tapetserad fondvägg. SOVRUM 2 Laminatgolv och målade väggar SOVRUM 3 Laminat golv och tapetserade väggar BALKONG Möblerbar balkong med möjlighet för att hänga ut tvätt, då den är beläggen i norr med utgång ifrån badrummet där tvättmöjligheter finns. ÖVRIGT Till bostaden tillhör ett förråd, beläget i en separat byggnad.

Byggnad

Allmän information kommentar:
BOSTADRÄTTFÖRENING Bostadsrättsförening Risingegårdarna (org. nr 716401-3893) består av 20 lägenheter samtliga upplåtna med bostadsrätt. EKONOMI Utgångspris: 1095 000 kr Avgift: 6097kr I månadsavgiften ingår kallvatten och parkeringsplats. PANTSÄTTNING Bostaden är pantsatt. uppgiften är kontrollerad 2022-09-07. Överlåtelseavgift: 1208 kr, betalas av köpare. Pantsättningsavgift: 483 kr TILLTRÄDE Tillträde enligt överenskommelse. ANSVARIG MÄKLARE Susanne Berglund Aléx Tel: 0704978474 E-post: Susanne@stadochland.se

Byggnadsår:
1987

Våningsplan :
2

Antal våningar i byggnaden:
2

Utförda renoveringar:
2022 OVK 2021/22 Radonmätning 2021 Utvändig målning av fönster, entrédörrar och entréer. 2020 Färdigställande av takrenovering och målning av fyra ytterväggar. 2017-2019 Takrenovering 2016 Ombyggnad Tv-anläggning, Belysning parkering, Målning tak verandor

Värme och ventilation:
Uppvärmning sker via luftvärmepump och direktverkande el. Luftvärmepumpen går även att använda som AC under varma sommardagar. Ingår inte i månadsavgiften. Fläktstyrd ventilation(FTX).

Internet/TV kommentar:
Kabel TV ingår i avgiften( Basutbud).

Övriga utrymmen:
Till bostadsrättsföreningens gemensamma utrymmen hör en samlingslokal som kan hyras vid privata fester och sammankomster. Därutöver finns cykel förråd och soprum.

Bilparkering

PARKERING Bostadsrättföreningen tillhanda håller 18 garageplatser. Till samtliga platser är det separat kö. 375kr/mån från 1/1-2023. Därutöver finns ett antal parkeringsplatser, dessa går inte att hyra men är fria att disponera av de boende och deras gäster.

KOSTNADER
 • Hushållsel: 1 000 SEK/MÅN

 • Försäkringskostnad: 100 SEK/MÅN

 • Årlig elförbrukning: 9 000 kWh/ÅR

 • Summa driftskostnad: 1 100 SEK/MÅN

 • Månadsavgift: 6 097 SEK

 • Antal personer i hushållet: 1

 • Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Kommentar: I posten hushållsel ingår även uppvärmning och varmvatten. Under posten försäkring ingår även bostadsrättstillägg.

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
 • Bostadsrättsförening: Riksbyggen Bostadsrättsförening Risingegårdarna

 • Brf bildades: 1986

ENERGIDEKLARATION
 • Energistatus: Energideklaration är utförd

 • Energideklaration utförd: Jul 28, 2020

 • Energiklass: E

 • Energiprestanda: 80 kWh/m2

Övriga rättigheter och belastningar

KARTA